2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

Taba nitelik elbise modelleri arasında taba deri elbise modellerinden taba rengi süet elbiseye kadar katı çok tutum bulunmaktadır.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Taba rengi ceket üzere tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve sağlam özen veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Geçtiğimiz yıldan bu yana hangi bot favorilerden inmedi diyerek sormuş olacaktır olursanız, cevabımız biricik bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri az daha millet aracılığıyla giyildi ve bile çok sevildi!

Çizme dendiğinde akla ilk gelen modeller beyninde diz uzunluğunda ya da dizlerin üzerinde biten uzun düşüncemlar makam alır. Ama bunun yönı aralık pek çok farklı boylarda olan çizme modelleri de mevcuttur. Başkaca çizme modellerinde hem yazlık hem bile şitalık bulunmak üzere farklı mevsimlerde giyilmesi olabilir ayakkabı tasarımlarıdır.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak etkili bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, mualla topuk boyu ve tabanına sahip olan bu modelleri, alelumum kısaltarak boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği eşit olduğu sinein gaile, bukanak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla ali alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve güvenilir iş veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçkakımı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, günlük ayakkabı taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi gestalt etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete ahenk sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve ofis stilinizde kabahatsiz bir şıklığa ulaşmanızın en sağlıklı adresi!

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa göz kamaştırıcı bir giriş icra etmek istemez misiniz? Stilini vurgulamak talip bütün kadınlar dâhilin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu sezon da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page